2024.04.20, Szombat

Zöld utat kapott a siófoki Samsara Fesztivál

siofok.hu

2017.08.09. 12:00

2017. augusztus 8-án elkezdődhetett a Samsara Fesztivál a Siófok melletti Töreki határában, miután a szervezők megkapták a szakhatósági engedélyeket.

Hirdetés

A vasárnapig tartó jóga- és zenei fesztivál megrendezése két év után azért került veszélybe, mert a helyi vadásztársaság aggályosnak tartotta a találkozót és igyekezett azt megakadályozni.

A siófoki önkormányzat tájékoztatása szerint a Samsara fesztivál kapcsán az eljárásban résztvevő szakhatóságok augusztus 8-án megadták a szükséges engedélyeket, így a város jegyzője is kiadta a rendezvény megtartásának engedélyét.

A fesztivál vasárnapig különféle programokkal szórakoztatja a résztvevőket. A bontási munkálatokra hétfőn kerül sor.

A részletes programokról a fesztivál szervezői tudnak felvilágosítást adni, illetve az alábbi oldalon lehet tájékozódni: http://samsarafestival.eu/

Czinkóczky Csaba főszervező a barátaival 2015-ben Siófokon rendezte meg először a fesztivált, amelyet a vártnál nagyobb érdeklődés kísért. A több ezer vendég többsége külföldről érkezik. "Ez a fesztivál egy modern hippi életérzés, a régi újragondolása. A nagy érdeklődés azt mutatja, szükség van a mai, virtuális kapcsolatokkal teli világban arra a hippi életérzésre, amely a valódi kapcsolatokról, az elfogadásról, befogadásról, a pillanat megéléséről, valamint a békéről és a szeretetről szól” - fogalmazott tavaly a főszervező.

 

Forrás: siofok.hu

Aktuálissiófokfesztiválzeneengedélyjóga