2024.04.23, Kedd

A balatonföldvári okmányirodát kormányablakká alakítják át

Siófoki Járási Hivatal

2017.12.14. 17:30

A balatonföldvári okmányiroda kormányablakká alakítása volt a témája annak a sajtótájékoztatónak, melyet 2017. december 14-én tartottak Balatonföldváron.

Hirdetés

A Siófoki Járási Hivatal Balatonföldvári Okmányiroda átalakítása előreláthatólag 2018. áprilisáig tart majd.

A kormányablakok egyre ismertebbek és népszerűbbek az állampolgárok körében, sokan az okmányirodát és a kormányablakot ugyanazon ügyintézési helynek gondolják, így joggal feltételezik, hogy a kirendeltségen is megfelelő színvonalon és körülmények között igényelhetik okmányaikat, nyújthatják be kérelmeiket.

 

 

Az államigazgatás átalakításának egyik célja, hogy az emberek a lakóhelyükhöz minél közelebb, gyorsan és hatékonyan tudják ügyeiket intézni, ehhez járulna hozzá a kirendeltség kormányablakként történő üzemelése, szolgáltatása és nem utolsó sorban egy élhető környezetet biztosít az ügyintézők számára is.

 

 

A jövőben további 3 okmányiroda kormányablakká alakítása valósul meg, nevezetesen a Balatonlelle, Petőfi u. 2., Balatonboglár, Erzsébet u. 11., Nagybajom, Fő u. 40. sz. alatt található okmányirodák.

A beruházás megkezdődött, jelenleg a nagybajomi és balatonboglári okmányiroda került átadásra a kivitelező részére, az átalakítás ideje alatt az ügyfeleket Nagybajom esetében a kaposvári, Balatonboglár esetében a balatonlellei és fonyódi kormányablakok fogadják.

 

 

A tájékoztatón részt vett Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott, Witzmann Mihály országgyűlési képviselő és Holovits Huba Balatonföldvár polgármestere.

AktuálisBalatonföldvárokmányirodakormányablakátalakítás