2024.03.29, Péntek

NAV ügyfélszolgálatot adtak át Fonyódon

Somogy Megyei Kormányhivatal

2017.12.20. 06:19

Somogy megyében december közepétől már négy Kormányablakban is intézhetik adóügyeiket az ügyfelek.

Hirdetés

A NAV Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a barcsi, csurgói, fonyódi és tabi Kormányablakokban lesznek elérhetőek. 2017. december 19-én a Fonyódi Kormányablakban kialakított Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatának ünnepélyes átadására került sor.

A kirendeltségekhez hasonlóan az adóügyek széles körét intézhetik a barcsi, csurgói, fonyódi és tabi Kormányablakokban dolgozó NAV munkatársaknál (pl.: bevallás átvétele, igazolási kérem benyújtása, egészségügyi szolgáltatási járulékkal kapcsolatos információk, adószámla egyeztetés, adókártya ügyintézés és csekkigénylés). Akárcsak a többi NAV ügyfélszolgálaton, az érintett Kormányablakokban is lehet bankkártyával fizetni.

A Fonyódi Kormányablakban megrendezett ünnepélyes Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatának átadásán köszöntőt mondott Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott, Móring József Attila országgyűlési képviselő és Koltainé Magyar Zsuzsanna Nemzeti Adó- és Vámhivatal Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatóság igazgatója, részt vett Hidvégi József Fonyód polgármestere, Göntérné Dr. Gyirán Szilvia, a Somogy Megyei Kormányhivatal Fonyódi Járási Hivatal hivatalvezető-helyettese és Dr. Bogdán Katalin adóügyi igazgatóhelyettes.

 

Galéria

AktuálisNAVSomogy Megyei KormányhivatalFonyódNAV ügyfélszolgálatadóügyintézés