2024.03.28, Csütörtök

Kitárta kapuit a Kaposvári Egyetem

ke.hu

2018.01.15. 19:30

Zsúfolásig megtelt a 170-es előadóterem szombaton, a mintegy kétszáz érdeklődőt nyílt napra várt az egyetem. Prof. Dr. Szávai Ferenc rektor köszöntőjében arról beszélt: az itt tanulók egyedülálló környezetben, családias légkörben tehetnek szert korszerű tudásra.

Hirdetés

A Kaposvári Egyetem egy igazán hallgatóbarát intézmény, amely ráadásul csodálatos környezetben helyezkedik el – emelte ki az egyetemi nyílt napon Prof. Dr. Szávai Ferenc rektor. Mint hozzátette: az egyetem évek óta a legjobb 10-15 felsőoktatási intézmény között szerepel, oktatótói kiválóság tekintetében pedig jelenleg is a 7. helyen áll. Ráadásul számos, kuriózumnak számító szak is megtalálható az egyetemen. Az érdeklődőket arra kérte, használják ki a nyílt nap adta lehetőségeket, ismerjék meg a képzéseket és járják körbe a campust.

Az eseményen az Agrár- és Környezettudományi Kart Prof. Dr. Tossenberger János kutatásfejlesztési-és innovációs rektorhelyettes, a kar dékánja és Dr. Áprily Szilvia dékánhelyettes mutatták be. A Gazdaságtudományi Kar képzéseiről Dr. Berke Szilárd megbízott dékánhelyettes tájékoztatta az érdeklődőket. Simonné Dr. Pallós Piroska a Rippl-Rónai Művészeti Kar által kínált lehetőségeket ismertette a felvételi előtt állók számára. A Pedagógia Kart pedig Dr. Gombos Péter dékánhelyettes előadása során ismerhették meg az érdeklődők.

A nyílt napon nemcsak a négy kar képzéseivel ismerkedhettek meg a résztvevők, hanem a felvételi eljárásról is minden információt megtudhattak.

Az érdeklődőket február 3-án ismét egyetemi nyílt napra várják, a karok pedig információs napokkal készülnek.

Galéria

AktuálisKaposvári Egyetemképzésnyílt nap