2024.04.25, Csütörtök
Új fejlesztések a Dél-Balatoni járásban
illusztráció/pixabay.com

Új fejlesztések a Dél-Balatoni járásban

Siófoki Járási Hivatal

2018.01.21. 19:42

A Siófoki Járási Hivatal 2017. november elsejével kinevezett hivatalvezetője, dr. Kiss Pál volt a vendég a Rádió Orient műsorában.

Hirdetés

A hivatalvezető tájékoztatta a rádió hallgatóit a Siófoki Járási Hivatal illetékességi területéről, kiemelve a nyári idegenforgalmi szezont, amely kiemelt időszakot jelent a hivatal dolgozóinak, tekintettel a növekvő turistaforgalomra.  A Balaton-parttal érintettség miatt speciális feladatokat látnak el az ott dolgozók.

A műsorban felidézték a legfontosabb feladatokat a 2017-es évből, valamint a 2018-as évre átnyúló projektek is említésre kerültek a beszélgetés alkalmával. Itt került kiemelésre két fejlesztés, amely a Balatonföldváron, a korábbi okmányirodából átalakított kormányablakot és a Siófoki Járási Hivatal Földhivatali Osztály épületrészének korszerűsítését érinti. A hivatalvezető – egy kis nemzetközi kitekintéssel – érintette az E-ügyintézés témakörét is, ezen felül kiemelte az Ügysegédi Szolgálatot, amely segítséget jelenthet minden olyan állampolgárnak, aki valami oknál fogva nem jut el a járási hivatalok valamelyikébe.

A teljes interjú az alábbi linken letölthető és meghallgatható:

http://radioorient.hu/adasok/2018-01-18_kiss_pal

AktuálisfejlesztésDél-Balaton Kiss PálRádió Orientrádióinterjú