2024.04.20, Szombat
Százharminc tűzoltó futott és síelt Kékestetőn
Fotó: Nagy Csaba tű. fhdgy. - Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Százharminc tűzoltó futott és síelt Kékestetőn

somogy.katasztrofavedelem.hu

2018.02.05. 10:25

Az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság február 1-én ismét megrendezte a tűzoltósíversennyel egybekötött Téli Sportnapot, amelyről a somogyi tűzoltók is szép eredménnyel tértek haza.

Hirdetés

A Kékestetőn megrendezett sporteseményre még a kedvezőtlennek ígérkező időjárás ellenére is mintegy százharminc induló nevezett, az ország minden szegletéből. A tűzoltók és családtagjaik szabad síeléssel indíthatták a napot, a sí- és snowboardversenyek délután fél négykor kezdődtek. 

 


A síelők öt kategóriában indultak. S az időjárás is végül viszonylag kegyes volt. A dobogósok az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület alelnökétől, Tanka László tűzoltó ezredestől és a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettesétől, Plachi Péter tűzoltó ezredestől vehették át a megérdemelt serleget és oklevelet.

 


 
A nők között dr. Hamarné dr. Póhn Gabriella bronzérmet szerzett, Szipola Éva a negyedik helyen zárta a versenyt. Dr. Gelencsér András a 35 év alatti férfiak között a negyedik lett, a 35 év felettiek közt Szabó Gyula a tizenhatodikként ért a célba. Bognár Péter snowboard kategóriában a hatodik, Rostás Zsolt a nyolcadik legjobb lett.

AktuálistűzoltóksíelésKékestetősportesemény