2024.04.19, Péntek

Életutak a tudományban - új rendezvénysorozat indul a Kaposvári Egyetemen

ke.hu

2018.03.18. 17:06

A cél, hogy az eltérő területekről érkező kutatók mélyebben megismerjék egymás életútját, inspirálják a hallgatókat és a doktoranduszokat. A program március 27-én, Prof. Dr. Kovács Melinda akadémikus és Prof. Dr. Szávai Ferenc rektor interaktív előadásával indul.

Hirdetés

A különleges eseménysorozatot félévente kétszer szervezi meg a Kaposvári Egyetem Doktorandusz Önkormányzata. A vendégek az Agrár- és Környezettudományi Karról, valamint a Gazdaságtudományi Karról érkeznek. Az események jó alkalmat kínálnak arra, hogy a különböző tudományterületen dolgozó kutatók jobban megismerjék egymás életútját. Ráadásul a sajátos nézőpontok és eltérő tapasztalatok megosztása motiválhatja a kutatói pálya elején járó doktoranduszokat és felkeltheti a figyelmet a tudományos munka iránt is. Az események emellett a tudományokon átívelő ötletek születéséhez is hozzájárulhatunk.

Az eseménysorozat március 27-én, Kovács Melinda akadémikus és Prof. Dr. Szávai Ferenc rektor interaktív előadásával indul. Április 17-én pedig Dr. Halas Veronika és Dr. Berke Szilárd egyetemi docensek osztják meg tapasztalataikat egymással és az érdeklődőkkel.

Az Életutak a tudományban programsorozatra a doktoranduszokat, az oktatókat és minden hallgatót szívesen várnak.

AktuálisKaposvári EgyetemKaposvárdoktorandusz