2024.04.18, Csütörtök

Korszerűsített hivatali épületet adtak át Csurgón

Somogy Megyei Kormányhivatal

2018.03.14. 16:30

A KEHOP-5.2.2.-16-2016-0014 jelű, „Kiemelt épületenergetikai korszerűsítések a Somogy Megyei Kormányhivatalnál” című projektben megvalósuló energetikai fejlesztést szolgáló beruházások ünnepélyes átadására került sor 2018. március 13-án Csurgón.

Hirdetés

A kormányhivatal 48 épülete közül a projekt keretében 18 épület energetikai korszerűsítése valósult meg Somogy megyében, európai uniós forrásból, összesen 1,2 milliárd Forintból.

Csurgón, a Somogy Megyei Kormányhivatal Csurgói Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály energetikailag - homlokzati falazatok szigetelése, padlásfödém szigetelése, nyílászáró csere, elektronikus szabályozás - felújított épületét és új, napelemes rendszert adták át.

 

 

Köszöntő beszédet mondott Szászfalvi László országgyűlési képviselő, Füstös János polgármester és Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott.

 

 

 

 

A kormánymegbízott a beruházások mellett hangsúlyozta, hogy a kormányhivatal elkötelezett a klímavédelem és a környezetvédelem iránt, ahogy azt az energetikai felújítások is mutatják a megye számos pontján. Ezen elkötelezettséget tovább erősítve a Somogy Megyei Kormányhivatal épületeiben 2018. április 1-jével, elsőként Kaposváron, majd a megye többi pontján is szelektív hulladékgyűjtés fog megvalósulni.

Az ünnepség zárásaként az országgyűlési képviselő, a polgármester, a kormánymegbízott és Maronics Gábor járási hivatalvezető átvágták a nemzeti színű szalagot.

 

 

Galéria

AktuálisSomogy Megyei Kormányhivatalnapelemberuházáskorszerűsítésszigetelés