2024.04.23, Kedd

A somogyi kormánytisztviselők arany-, és bronzérmeket szereztek a Tavaszi Kupán

Somogy Megyei Kormányhivatal

2018.04.19. 16:00

A Kancellária SE, EMMI SE, NGM SC közös szervezésében és az ÁEEK támogatásával a hétvégén került sor az idei év első sportrendezvényére, a Tavaszi Kupára.

Hirdetés

A Somogy Megyei Kormányhivatal teniszezői egyéniben két aranyat, páros játékban egy aranyat és egy bronzérmet, streetballban szintén bronzérmet és a futballcsapat kiváló játékkal aranyérmet szerzett.

 

 

A Kancellária Sport Egyesület, az Emberi Erőforrás Minisztérium Sport Egyesület, Nemzetgazdasági Minisztérium Sport Clubja és az Állami Egészségügyi Ellátó Központ közösen rendezte meg a sportos kormánytisztviselőknek hirdetett Tavaszi Kupát.

A rendezvény a sport mellett teret biztosít a csapatok közti ismerkedésre, a játékosoknak pedig lehetőséget kínált a kikapcsolódásra és feltöltődésre. A budapesti BEAC sporttelepen megrendezett hétvégi sportnapon különböző labdajátékokban mérték össze erejüket az ország minden pontjáról érkezett csapatok.

A Somogy Megyei Kormányhivatalt képviselve női tenisz egyéniben Szőke Krisztina, női tenisz párosban Szőke Krisztina és Makarészné Berki Katalin, valamint férfi tenisz egyéniben Stefler Péter első helyezést ért el.

 

 

Férfi tenisz párosban Stefler Péter és dr. Rónay Tamás bronzérmet, továbbá a somogyiak streetballban szintén harmadik helyezést értek el.

 

 

 

A somogyi futballcsapat aranyéremmel zárta a napot.

 

 

 

Galéria

AktuálisSomogy megyekormánytisztviselőkTavaszi Kupa