2024.03.29, Péntek
Kétnapos Karriernap és Állásbörze kezdődött Kaposváron
Somogy Megyei Kormányhivatal

Kétnapos Karriernap és Állásbörze kezdődött Kaposváron

Somogy Megyei Kormányhivatal

2019.05.16. 20:00

A Somogy Megyei Foglalkoztatási Paktum támogatásával létrejött Karriernapot dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott nyitotta meg kaposvári Hotel Dorottyában.

Hirdetés

A rendezvény kiemelt célja, hogy az álláskeresők és a térség munkaerő-piaci lehetőségei iránt érdeklődő látogatók számára információkkal, álláshelyek közvetítésével járuljon hozzá a foglalkoztathatóság esélyeinek növeléséhez, kézzel fogható kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a leendő munkavállalók között – mondta - dr. Neszményi Zsolt.

 

 

A kormánymegbízott közölte: a megye foglalkoztatottsága az elmúlt 20 év legjobb eredményét mutatja. A foglalkoztatási támogatások igen széles spektrumot ölelnek át – tette hozzá.

Huszti Gábor, a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke önálló, céltudatos és önjáró munkavállalókról számolt be a hallgatóság előtt. szavai szerint természetesen mindez egy együttműködési háttérnek köszönhető. A megye több pontján is működnek foglalkozatást segítő projektek, amelyek igen sikeresek – mondta. A kínálkozó lehetőségekkel élő munkavállalók meg tudják teremteni családjaik számára a biztonságot, amely elengedhetetlen – fűzte hozzá Huszti Gábor.

 

 

A karriernapon jelen volt Vetési Bernadett, a kormányhivatal főigazgatója,  Simonné Hornyák Valéria, foglalkoztatási főosztályvezető és dr. Boldog-Ellenberger Szilvia, a Kaposvári Járási Hivatal vezetője is.

 

 

Az eseményen 20 munkáltató vesz részt kiállítóként, önálló standdal, konkrét állásajánlatokkal és képviselettel, valamint a nehéz- és könnyűipar, a szolgáltatás, kereskedelem, sőt a fegyveres testületek is képviseltették magukat.

A kiállítás két napja folyamán több száz állásajánlati lehetőségből választhatnak az érdeklődők.

AktuálisSomogy Megyei Kormányhivatal Kaposvárállásbörzekarriernap