2024.04.24, Szerda
Gyere és fedezd fel a Balaton régió kincseit a BAHART menetrendi hajóival!
balatonihajozas.hu

Gyere és fedezd fel a Balaton régió kincseit a BAHART menetrendi hajóival!

balatonihajozas.hu

2019.07.10. 15:15

Kajla, a kalandos kölyökvizsla az egész országot bejárja, és most itt az idő, hogy csatlakozz hozzá!

Hirdetés

Utazz akár hajóval, vonattal, autóval vagy biciklivel, látogass el az ország nevezetességeihez, és gyűjtsd a pecséteket Kajla Útleveledbe, amivel kedvezményeket is szerezhetsz. Fedezd fel Magyarország csodáit az ingyenesen letölthető mobilalkalmazás segítségével, és teszteld az ügyességedet a különböző játékokban!

Kajla Útleveleddel és diákigazolványoddal 2019. július 1. és augusztus 31. között díjmentesen utazhatsz a településeket összekötő menetrendi hajójáratokon!

 

A kedvezmény kizárólag a települési menetrendi hajójáratokra vehető igénybe, így gyorshajóra, vízitaxira, séta-, és program-, vagy egyéb hajójáratra nem. A kedvezmény más egyéb promóció igénybe vételére nem jogosít fel. Felhívjuk figyelmed, hogy a BAHART jegypénztárak jegyvásárlás nélküli pecsétgyűjtő pontként nem működnek!

Promóció részletei: A fent említett időszakban minden 6-10 éves tanuló számára díjmentes utazást biztosítunk a településeket összekötő menetrendi hajójáratainkon, aki a jegyvásárlás során felmutatja pecsétgyűjtő Kajla Útlevelét és diákigazolványát. A Kajla diákkal együtt utazók a Társaság hatályos díjszabása alapján válthatják meg hajójegyüket. 

További részletek: https://kajla.hu/hajo

Aktuális Bahartmenetrendi hajóKajla ÚtlevélutazásBalatonhajózás