2024.06.20, Csütörtök

Négynapossá bővül idén a balatonboglári Parti Pezsgés

hirbalaton.hu

2017.07.06. 15:22

A harmadízben megrendezett Parti Pezsgés fesztivál idén július 6-án csütörtök estétől vasárnap estig még több színes programmal várnak mindenkit a boglári Platán korzón, a borudvarban.

A szervezők tájékoztatása szerint bele lehet majd kóstolni a Dél-Balaton nyári borkínálatának legjavába, a 16 legismertebb boglári pincészet boraiba, pezsgőibe, habzóboraiba és gyöngyözőibe izgalmas zenei-, szabadidős és gyermekprogramok kíséretében. Ott lesz többek között a Bikini, Kasza Tibi, Bye Alex és az Apostol.

Különleges pezsgős-fröccsös buborék kavalkáddal és pezsgőkrémes boglári Gömb-tortával tartják a Parti pezsgés ünnepét pénteken. Bemutatnak egy új BorÚtlevelet és a fesztiválon kapja meg a szervező Dél-balatoni Borút Egyesület a megyétől az Örökségünk Somogy ország kitüntető címet is. A vendégek részvételével dugókból elkészítik Boglár jelképének a Gömbkilátónak a makettjét, a gyerekek pedig óriás buborékokat is fújhatnak.

 

„Boglár Veled kerek”

Boglár önálló arculatot épít, amelynek részeként a „Boglár Veled kerek” új turisztikai szlogennel rukkol elő, ami trendpólókon is megjelenik, a város jelképét is megjelenítő Gömbkilátós logóval.

A szervezők azt ígérik, lesz minden Balatonbogláron, ami buborék, minden ami kerek és gömbölyű. A részletes programokról bővebben itt vagy a facebookon: itt lehet olvasni.

 

Forrás: hirbalaton.hu

AktuálisfesztiválgasztronómiaBalatonboglárParti Pezsgés