2018.10.22, Hétfő

Kirakat

Okostelefon helyett mászóka: sporteszközöket kapott a szentkirályi iskola

2018.09.25

A Szentkirályi Ásványvíz jótékony programjában futással gyűjtötték össze a részvevők a fejlesztéshez szükséges pénzt.

Gyere túrázni a Kékestetőre, te se hagyd ki az Első lépés a természetbe programsorozatot!

2018.09.20

Nagy sikerrel, hatalmas érdeklődés mellett debütált a Kékestető Nonprofit Kft. új állandó túrasorozata, az Első lépés a természetbe! program szeptember 8-án. A túrán a legfiatalabb természetjáró óvodásokon át a fiatal felnőtteken keresztül sok nyugdíjas is részt vett.

Az ősz veszélyei a kutyákra otthon és a természetben

2018.09.13

Itt az ősz, a színpompás erdők, és hosszú kirándulások évszaka! Ez az időszak rengeteg közös élményre ad lehetőséget kutyánkkal, ugyanakkor veszélyeket is rejt négylábú barátaink számára. Az erdőkben elszaporodó mérgező gombáktól a rágcsálóirtó vegyszerekig sok mindenre kell ilyenkor odafigyelnünk. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani cikkünkkel, hogy felelős gazdiként nézhessünk egy csodás ősz elé.

Bemutatjuk a Dunakanyar egyik sikertörténetét

2018.02.08

Hogyan lett egy archaikus szállodából közkedvelt konferenciaközpont? A lenyűgöző kilátású Silvanusban orvosok, bankárok, önkormányzati és céges vezetők is visszatérő vendégeknek számítanak.

Felpezsdült a pezsgőpiac!

2017.12.29

Az ünnepek alatt sok család asztalára kerül egy-két palack pezsgő a megközelítőleg 20 millió palackos éves pezsgőfogyasztásból, ma már minden negyedik üveg az izsáki Royalsekt Zrt. Pezsgőpincészetnél készül, amellyel a magyar pezsgőpiac meghatározó szereplője.

Rendhagyó természetismeret óra az ország csúcsán, Kékestetőn

2018.09.21

A Kékestető helyi adottságai miatt kiválóan megfelel az erdei iskolák követelményeinek, távol a nagyvárosok zajától, rossz levegőjétől, az erdő nyugodt életritmusában, mely a városi gyerekek számára új élményt jelenthet.

Készüljön a télre, korszerűsítse lakását, fűtési rendszerét!

2018.09.20

A hűvösebb időjárás egyértelműen jelzi számunkra, hogy beköszöntött az ősz, és rohamosan közeledik a tél is. Egyesek már felkészültek a hidegre, míg mások csak aggodalommal telve söprik be az elvetemedett nyílászárók és elavult fűtési rendszer újra felmerülő problémáját a szőnyeg alá. Ebben a cikkünkben azoknak szeretnénk segíteni, akik nem tudják merre induljanak, és mit lehetséges még idén megvalósítani a sok lehetőség közül.

Izgalmas tematikus és egyéni túrák Kékestetőn

2018.08.30

Kalandos egyéni-, és szervezett túrák várják Kékestetőn mostantól a természet szerelmeseit. Az egyedül vagy kisebb társasággal is teljesíthető túrákon túl érdemes részt venni Demecs Norbert, az I love Mátra bronz jelvényes túravezetője által összeállított legendákkal és praktikus ismeretekkel is tarkított tematikus kalandozásain is a természetben.

Kecskeméten találkoznak a mérnök szakma nemzetközi és hazai nagyágyúi

2018.02.08

A március 8-án kezdődő IDEA 2018 Konferencia megkapta az országos mérnök továbbképzési rangot.