2024.03.28, Csütörtök

III. tökös futás Siófokon

www.siofok.hu

2017.10.17. 16:32

Egy csodálatos októberi napon, szikrázó napsütésben került megrendezésre a Balatuning Egyesület szervezésében a III. Tökös Futás a múlt hétvégén. Az érdeklődés jóval felülmúlta a várakozásokat.

Hirdetés

Ehhez az őszi időponthoz kötődik az egyesület megalakulása, így a születésnapi ünnepelés sem maradhatott el.

Az érdeklődés minden előzetes várakozást oly mértékben túlszárnyalt, hogy az előre nyomtatott 200 rajtszám & oklevél kevésnek bizonyult. 

Vigyázz! Kész! Sport!

"Nem tudjuk szavakba önteni azt az érzést, amit ma közösen átéltünk Veletek a Fő téren - a pillanatot, mikor közösen fogadtuk a Nélküled c. dalra a Centenáriumi Futás küldöttségét.

Köszönjük, hogy velünk töltöttétek a vasárnap délelőttöt & együtt sportolt újra "kicsi és nagy" "profi sportolók & amatőrök" - futva, kerékpárral, rollerrel, nordic walking stb.

Fogadjátok szeretettel a készített fotókat, a sok mosolyban ott van a mai NAP :-)

Mi ÉRTETEK csináljuk..........." - olvasható az egyesület facebook oldalán.

Az eseményről készült fotók itt láthatók.

Akiknek köszönetet mondott az egyesület vezetése a támogatásokért: - Hotel Azúr Mónika Németh - Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület - Siófoki Közös Önkormányzat - Silver Tojás Kft - GurmEko - Együtt Nők Egyesület - Katalin Orban Orbán Krisztina & a Hölgytagok - Bella Italia (köszönjük az asztalokat) - Siófok Víztorony (köszönjük az áramot :-) ) - Helyi Érték Egyesület Karancz Katalin - állandó futó segítségünk: László Olasz Gabriella Francz

Galéria

AktuálissiófokIII. tökös futás