2024.04.25, Csütörtök

Kétszázezredik vendégét köszöntötte az igali fürdő Margit néni személyében

sonline.hu

2017.12.13. 18:00

Szerdán reggel a kétszázezredik vendégét köszöntötte ebben az évben az Igali Gyógyfürdő, ahol 35 éve nem volt ekkora látogatószám egy esztendő alatt.

Hirdetés

Virággal, oklevéllel, fürdős ajándékcsomaggal és egy tizennégy napos bérlettel köszöntötte a kilencven éves Tillinger Józsefnét Pozsár Mónika, az Igali Gyógyfürdő vezetője abból az alkalomból, hogy Margit néni volt a fürdő 200 ezredik vendége ebben az évben. Margit néni elmondta, ha teheti, hetente kétszer látogat el Siófokról az igali fürdőbe és élvezi a fürdő szolgáltatásait. Tillinger Józsefné hűséges fürdőlátogató, hiszen negyven éve jár ide vissza rendszeresen. Véleménye szerint az igali víz gyógyító ereje nélkül a 88 éves korában elszenvedett combnyaktörése sem gyógyult volna meg, s biztos benne, ma nem tudna bot nélkül közlekedni, ha a balesete után felhagy a fürdőlátogatással.

 

 

Az ünnepélyes és örömteli köszöntés kapcsán az Igali Gyógyfürdő az is közölte, utoljára az 1980-as évek elején volt arra példa, hogy több, mint 200 ezer vendéget fogadjanak egy évben. Hosszú évtizedek csökkenő, illetve stagnáló látogatószámra vonatkozó statisztikái után a 2015-ös év volt a vízválasztó a fürdő vezetésének tapasztalatai szerint, azóta dinamikus látogatószám emelkedés tapasztalható. Míg 2014-ben 142 ezer főt fogadott a fürdő, mára újra elmondható, hogy több, mint 200 ezer vendég látogat el Igalba. A gyógyfürdő az idén ünnepli fennállásának 55. évfordulóját.

 
AktuálisIgali GyógyfürdőIgal