2024.04.20, Szombat
Vakáció-bérletet kínál a MÁV a fiataloknak
pixabay - illusztráció

Vakáció-bérletet kínál a MÁV a fiataloknak

hirbalaton.hu

2018.06.27. 13:04

Korlátlan utazást biztosító Vakáció-bérleteket dobott piacra a MÁV-Start Zrt. Négy jegytípusból választhatnak a diákok annak megfelelően, hogy milyen hosszúra tervezik a nyaralást. A szeptember végéig érvényes, 90 napos bérlet július elsejéig vásárolható meg – közölte a MÁV Kommunikációs Igazgatósága.

Hirdetés

A Vakáció-bérlet elsősorban a fiataloknak szól: a fesztiváljáróknak, a rendszeresen túrázóknak, kirándulóknak, a nyári munkát vállaló, ingázó diákmunkásoknak. Emellett hasznos lehet még a Balaton-látogatóknak, a köz- vagy felsőoktatásban részt vevő, érvényes magyar vagy nemzetközi, nappali vagy esti tagozatos diákigazolvánnyal rendelkező tanulóknak, hallgatóknak.

A kedvező árú és korlátlan utazást biztosító bérletek másodosztályon történő utazáshoz vehetők igénybe, nemcsak a MÁV-START, de a GYSEV összes belföldi járatán is. A Vakáció-bérlet további nagy előnye, hogy nem kell mellé gyorsvonati pótjegyet váltani – viszont a feláras vonatok esetén (pl. InterCity) a pót- és helyjegyek megváltása alól nem ad mentességet. Az érvényesség kezdetét az utas saját maga választhatja meg.

A jegytípusokról és árakról a  MÁV-Start Zrt. oldalán tájékozódhatnak.

AktuálisfesztiváldiákMávnyaralásvakációbérlet