2024.10.18, Péntek
Az idén döntenek a barcsi képviselők a 70 éves művelődési központ vezetőjéről
Fotó: barcs.hu

Az idén döntenek a barcsi képviselők a 70 éves művelődési központ vezetőjéről

Forrás: barcs.hu

2024.10.16. 08:50

Megjelent a barcsi Móricz Zsigmond Művelődési Központ intézményvezetői munkakörére kiírt pályázat.

Közzétették a pályázatot a Móricz Zsigmond Művelődési Központ és Dráva Közérdekű Muzeális Kiállítóhely Intézményvezető (igazgató) munkakörének betöltésére. A barcs.hu oldalon olvashatóak a részvétel feltételei. Az öt évre szóló vezetői megbízásra november 14-ig nyújthatóak be a pályázatok. 

Idén 70 éves a művelődési központ

Az 1954-ben alapított Móricz Zsigmond Művelődési Központ és Dráva Közérdekű Muzeális Kiállítóhely intézmény a Barcs város egyik meghatározó kulturális intézménye, a közművelődési alapellátás egyik pillére - olvasható művelődési ház honlapján. Az intézménynek színház- és táncterme, speciális és oktatási célú helyiségei is vannak, amelyekben közösségi foglalkozásoknak, kiállításoknak, ismeretterjesztő előadásoknak, oktatási célú összejöveteleknek adnak helyet.

Pezsgő kulturális és közösségi élet színtere az intézmény

Az intézmény fenntartásában jelenleg 25 művészeti csoport és közösség működik többféle művészeti ágban.  Ilyenek a néptánc, kórusművészet, képzőművészet, modern tánc, mazsorett, Irodalmi, nemzetiségi hagyományőrző stb. Befogadó intézménye a három művészeti iskolának, de több civil szervezetnek is ingyenes helyet biztosítunk gyűléseikhez, rendezvényeikhez.

A pályázati kiírás részleteiről ITT tájékozódhat.

AktuálisBarcs Móricz Zsigmond Művelődési Központ és Dráva Közérdekű Muzeális Kiállítóhelypályázat