2024.03.28, Csütörtök

Idén jótékonysági koncerttel zárul a siófoki PLÁZS

siofok.hu

2017.08.24. 17:21

Lassan hagyománnyá válik, hogy a nyári lazulás központja, a siófoki PLÁZS valamilyen jó ügynek szentelje zárókoncertjét. Augusztus 26-án, a TNT lép fel egy vadonatúj show-val, és ezúttal a Siófoki Állatvédő Egyesületnek ajánlják fel a gyűjtés bevételét.

Hirdetés

A PLÁZS-on a bulizás jó célt is szolgálhat: tavaly több mint 3 millió forint gyűlt össze a siófoki kórház gyermekosztályának Demjén Ferenc zárókoncertjén. A PLÁZS szervezői ezúttal is egy nemes ügyet támogatnak az évadzáró esttel, a TNT ingyenes nagykoncertjén ugyanis a Siófoki Állatvédő Egyesületnek adakozhatunk, emellett a siófoki lakosokat is szeretnék megajándékozni az ingyenes fellépéssel. 

A 1994 óta működő Siófoki Állatvédő Egyesület nagyon örül a lehetőségnek. A több, mint két évtized alatt folyamatosan bővítették az állatok befogadásának létszámát, emellett arra koncentrálnak, hogy minél jobb ellátásban részesülhessenek. Vörös Zsuzsa, a Siófoki Állatvédő Egyesület képviselője elmondta, naponta kb. 170-180 kutyát látnak, évente 450 talál gazdára, az ellátott cicák száma pedig megközelíti a 90-et. Az állatorvosi költségek mellett az ellátásra mintegy 10 millió forintot fordítanak - erre gyűjtenek ezúttal a TNT jótékonysági koncertjén.

A zenekar új show-val érkezik a PLÁZSra: „Minden új turné indulásakor több hétre próbaterembe vonulunk a zenekarommal és kitaláljuk az új műsort. A mostani #fogdakezem turné kapcsán is így tettünk, ami után a fénytechnikus kollégák pedig leprogramozták másodpercre pontosan a TNT showt, amit összhangba hoztunk a LED falón futó animációval. Ezzel a kész programmal megyünk egész évben, így a Plázsos koncerten is az új show lesz látható és hallható, aminek a premierje a teltházas Budapest Park koncertünkön debütált"- meséli Dobrády Ákos, aki civilként és zenekarával is rendszeresen támogat jótékony ügyeket. 

A mostani koncert is szívügynek számít, a koncertezés mellett biztatják a résztvevőket, hogy adakozzanak az Állatvédő Egyesületnek: „Minél több helyen felhívjuk az emberek figyelmét, hogy mennyire fontos az adakozás és az állatok védelme. A mai világunkban rengeteg állat marad magára, melyek életét csak a menhelyek képesek megőrizni, meghosszabbítani. Másodsorban bízunk benne, hogy a segítő kezek egyre több kutyusnak találnak új, állatszerető gazdit. Mi, a TNT-vel pedig mindenkit nagyon sok szeretettel várunk, augusztus 26-án Siófokra, a Plázs-ra! Ígérjük hatalmas és látványos koncert lesz" – szól Ákos meghívása.

 

Forrás: siofok.hu

Helyi híreksiófok2017jótékonyságkoncertPLÁZS