2024.03.28, Csütörtök
Három hét kemény edzőtábor sikeres záró eseménye a IV. Nivomed kupa
marcaliportal.hu

Három hét kemény edzőtábor sikeres záró eseménye a IV. Nivomed kupa

marcaliportal.hu- Gadányiné Lutor Mónika

2019.07.12. 10:52

2019.07.07-én került megrendezésre a IV. Nivomed kupa és V.Somogy- Zala régiós körverseny negyedik állomása Marcaliban, mely méltó befejezése volt a 3 hetes kemény Nivomedes edzőtábornak.

Hirdetés

A Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont nyitott 50 méteres medencéjében kiváló lehetőség volt a szabadtéri esemény lebonyolítására. Az időjárás meglepő módon a délelőtt folyamán kegyes volt hozzánk, és a 30 fokos meleg kitartott egészen az eredményhirdetés végéig. 

Egyesületünk versenyzői nehéz, de vidám heteken vannak túl. 3 héten keresztül napi 8 km-es edzéseken vettek részt. A kitartó munka eredménye bebizonyosodott a megrendezett eseményen. A verseny színvonalát, és az iránta való érdeklődés növekedését mutatja, hogy idén már mintegy 23 egyesület, 250 gyermeke állt fel a rajtkőre. Az egyesületek többsége a Dél – Dunántúlról érkezett, de voltak versenyzők Kiskőrösről és Balatonalmádiból is.

A Nivomed egyesület 20 versenyzője állhatott a medence széléhez, a legkisebbektől a legnagyobbakig. A legfiatalabb versenyzőnk 2013-as születésű Kis Nóra és Horváth Bence voltak. Szinte mindenkinél egyéni csúcsok születtek, mely tovább lelkesítette a versenyzőket, illetve számukra is bebizonyította, hogy a kitartó, lelkiismeretes edzés, „munka” , mindig meghozza a gyümölcsét. 

Az edzés azonban nem ért véget, egyesületünk versenyúszóira még vár egy évadzáró esemény, valamint a CÁPA Országos Bajnokság. Ezt követően pedig indulhat a jól megérdemelt NYÁR!

Köszönjük a támogatást a Marcali Városi Önkormányzatnak, A TESCO Globál Áruházak Zrt. – Marcali üzletének, a SOLE-MIZO Zrt.-nek, Nemes Endrének, a Domonkos Nyomdának, a Mester Étteremnek, valamint a helyszín biztosítását lehetővé tevő Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpontnak.

Külön köszönöm a szervezésben és a lebonyolításban nyújtott segítséget a NivoMedes gyerekek szüleinek!

Gratulálunk az edzőknek: Francsics Nikolettának és Sárvári Józsefnek.

Helyi híreksportolósportversenyúszóMarcali