2021.04.17, Szombat
A kézilabdázó Szekerczés Luca visszatér Németországba
Illusztráció - Pixabay

A kézilabdázó Szekerczés Luca visszatér Németországba

MTI

2021.03.05. 13:06

A német klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a 26 éves jobbátlövő szerződése két idényre szól.

Hirdetés

A kézilabdázó Szekerczés Luca visszatér a német élvonalba, és nyártól a Thüringer HC játékosa lesz. A német klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a 26 éves jobbátlövő szerződése két idényre szól. Szekerczés korábban a Szekszárd, a Ferencváros, a Siófok, a német TusSies Metzingen, illetve a Dunaújváros együttesében szerepelt, jelenleg pedig az MTK játékosa.

"Úgy érzem, készen állok, hogy újra Németországban játsszak, és új impulzusokat, tapasztalatokat szerezzek. Herbert Müller vezetőedzőnek nagyon vonzó tervei és céljai vannak a következő időszakra, amelyek meggyőztek arról, hogy itt akarok kézilabdázni, és szeretnék élni ezzel a lehetőséggel" - nyilatkozta a magyar játékos.

Herbert Müller elmondta, nagyon érzékenyen érinti a csapatát, hogy jelenleg nincs balkezes jobbátlövőjük, ezért is nagyon boldog, hogy sikerült meggyőzniük Szekerczés Lucát, hogy kezdjen bele második németországi időszakába. "Luca intelligens, erős játékos, aki minden bizonnyal a segítségünkre lesz. Nagy előny számunkra, hogy beszél németül. Nagyon várom a közös munkát" - tette hozzá a tréner.

Helyi híreksportsportolónői kézilabdasiófok