2024.09.16, Hétfő
Somogy megyei Termálfürdők hétvégéje - olcsó belépő és számos program vér mindenkit
Unsplash

Somogy megyei Termálfürdők hétvégéje - olcsó belépő és számos program vér mindenkit

Termál Online

2024.08.09. 08:00

Kitesznek magukért ezen a hétvégén a somogyi termálfürdők: 1500 forintos fürdőbelépővel, fiatalos fürdőbulival, Ford Mustang bemutatóval, hosszabb nyitvatartással és strandi roadshow-val várják a fürdőzőket.

Idén is megrendezik - írja a Termál Online - Czanik Balázs és a Pölöskei Szörp közös strand roadshow-ját. Ez az országos rendezvénysorozat lassan már a végéhez közeledik, de ezen a hétvégén éppen somogyi fürdőket fog érinteni. Augusztus 10-én az Igali Gyógyfürdőben, augusztus 11-én a kaposvári Virágfürdőben tartják meg az egészség- és sportfesztivált.

Még az Igali Gyógyfürdőnél maradva: augusztus 11-én Ford Mustang találkozó lesz Igalon, így igazi autócsodákat tekinthetnek meg az érdeklődők. Az autók egy látványos felvonulást követően várhatóan 11 óra környékén gurulnak be a fürdő területére.

Augusztus 10-én, szombaton nagyszabású fürdőbuli lesz a Csokonyavisontai Gyógy- és Strandfürdőben. A Rádió 1 sztár DJ-i gondoskodnak a jó hangulatról és ezen a napon egészen éjfélig lesz nyitva a Csokonya Thermal. Ha mindez nem lenne elég, a gyógyvizes medencékkel is rendelkező csurgói uszoda ezen a héten rendhagyó módon tart nyitva.

 

Helyi hírekstrandbulizásIgali Gyógyfürdőgyógyfürdő