2024.04.19, Péntek
A társadalmi összefogásra és közösségépítésre fókuszál ez az országos ösztöndíjpályázat
illusztráció - pixabay

A társadalmi összefogásra és közösségépítésre fókuszál ez az országos ösztöndíjpályázat

mti

2021.12.09. 17:47

Október elején indult a zöldügyekről szóló konzultáció, az országjárás részeként 17 egyetemet látogattak meg.

Hirdetés

Pályázatot írt ki környezetvédelmi ötletekre a Zöld Követ Egyesület 18 és 25 év közötti, a felsőoktatásban tanuló diákoknak.    

A 2,3 millió forint összdíjazású országos ösztöndíjpályázatra innovatív, kreatív ötleteket várnak a környezetvédelem témakörében - mondta el Király Nóra, a Zöld Követ Egyesület elnöke a pályázatot meghirdető csütörtöki sajtótájékoztatón, Budapesten.

A Planet Z Ötletpályázatra 2022. február 25-ig lehet jelentkezni egyénileg vagy maximum 3 fős csapatokban. A pályázattal kapcsolatos információk megtalálhatók a Planet Z honlapján, a pályázati kiírásban.

Steiner Attila, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára emlékeztetett: október elején indult a zöldügyekről szóló konzultáció, az országjárás részeként 17 egyetemet látogattak meg, a 18. állomás pedig a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem.

A Planet Z Ötletpályázatra egyrészt üzleti vállalkozássá formálható ötleteket várnak, másrészt minden olyan kezdeményezést szívesen látnak, amely a társadalmi összefogásra, közösségépítésre fókuszál.

Országos hírekpályázat