2024.04.19, Péntek

Tovább bővülnek a BAHART kikötői

vg.hu

2017.02.24. 12:38

2017-ben tovább bővül a Balatoni Hajózási (BAHART) Zrt. kikötőlánca. A tavaly Alsóörsön átadott ötven férőhelyes új kikötőben idén áprilisban további száz úszópontonos helyet vehetnek birtokba a vitorlások, valamint 22 férőhellyel bővül a déli part vitorláskikötője Fonyódon.

Hirdetés

A Balatoni Hajózási Zrt. 11 balatoni vitorláskikötőjében mintegy 2000 bérlő hajójának biztosít helyet, mellyel piacvezető a tavon.

„A BAHART szeretné vezető szerepét a vitorláskikötői üzletág esetében is megtartani a növekvő piaci versenyben is, ezért idén új értékesítésösztönző kedvezmények, promóciók kidolgozását és bevezetését tervezik. Ennek szellemében keresnek újszerű, illetve kedvezményeket nyújtó megoldásokat meglévő, illetve új bérlőiknek, összekapcsolva a vitorláskikötői ágazat szolgáltatásait a társaság egyéb tevékenységeivel – mondta el Dónucz László a BAHART értékesítési és forgalmi igazgatója.

Minden BAHART-bérlőnek és vendégeinek ingyenesen használható, reklámmentes wifi internet szolgáltatás áll a rendelkezésére az idei szezonban az összes kikötőnkben. A Balatoni Hajózási Zrt. 11 vitorláskikötőjének minden bérlője a Balaton körül valamennyi BAHART kikötőt díjmentesen veheti igénybe túrázása alkalmával. Idén is folytatódik a sikeres BAHART Regatta amatőr vitorlásverseny sorozat továbbra is 5 állomással, 10 futammal – túra és pályafutamokkal. Idén Badacsony, Balatonlelle, Balatonföldvár – Alsóörssel karöltve, Szigliget és Balatonboglár BAHART vitorláskikötői adnak otthont a futamoknak.

Aktuális2017BalatonFonyódBalatoni Hajózási Zrt.vitorláskikötővitorlázás