2024.07.19, Péntek

A balatoni hajózás is formát ölt az Utazáson

turizmus.com

2017.03.02. 16:20

2017. Március 2-5. között a Balatoni Hajózási Zrt. is részt vesz a budapesti Utazás Kiállításon, ahol a balatoni régiós standon hajót formáló torta ünnepélyes felvágásával mutatja be új hajós programjait és szolgáltatásait, köztük az idei év nagy kedvencét a Playmobil hajójegyet.

A BAHART jegypénztárakban már tavasszal elérhetők lesznek a gyerekkorosztálynak kínált kombinált Playmobil jegyek, melyek megvásárlásakor az utasok az adott hajós szolgáltatás menetjegyén kívül a népszerű gyártó játékfigurái közül is választhatnak.

Az idei új együttműködés jegyében Playmobil és a Piatnik játszósarokkal egészül ki a Balatoni Hajózási Zrt. nyári Mastercard Varázshajó programja, valamint több hajón és kikötőben is találkozhatnak a családosok, fiatalok a népszerű figurákkal, kártya- és társasjátékokkal. A BAHART ezzel kívánja még tartalmasabbá tenni a hajós utazást, hajós élményeket.

A BAHART a stratégiájában meghatározott célkitűzések mentén arra törekszik, hogy a 2017-es hajózási szezonban tovább bővítse a szolgáltatástartalmat, mind a hajóutak során, mind pedig a kikötőkben. A menetrendi és sétahajózás biztosítása mellett, idén tovább bővül a BAHART egyéb hajós programkínálata, így játszósarokkal egészül ki a Varázshajó néven ismert saját gyerekhajó program, sok év kihagyás után újra találkozhat a közönség Operett hajóval a Balatonon, emellett több kikötőből borkóstolóval színesített sétahajók, esténként bulihajók indulnak. 2017-ben is lesz Balatoni Minimax Gyerekhajó, illetve minden bizonnyal kedvelt lesz a nyári péntek esti meglepetés programot kínáló élményhajó is Siófokon.

Aktuálissiófok2017BalatonBAHARTUtazás Kiállításhajó