2024.03.28, Csütörtök

Idén is Balatonbogláron érnek célba a Balatont átúszók

nlcafe.hu

2017.05.23. 18:09

Eldőlt az idei Balaton-átúszás időpontja, ami július 1-én lesz. Kedvezőtlen idő esetén azonban ez még könnyen változhat.

Hirdetés

Pontosabban nem csak egy napot jelöltek ki a szervezők az eseményre, kedvezőtlen idő esetén az első “esőnap” július 2., és megneveztek még további négyet.

A Balaton átúszásának induló helyszíne idén is Révfülöpön. A célba érkezés helyszíne sem változott, az 5,2 kilométeres táv leúszását követően a balatonboglári Platán strandon érnek partot az úszásra vállalkozók.

Az előnevezés máris elindult, de a helyszínen is lehet majd regisztrálni. A program az Olimpiai Ötpróba fontos állomása.

A szervezők mindenkinek javasolják a kihívást, ugyanakkor figyelmeztetnek, arra már most kezdjetek tudatosan felkészülni. Még edzéstervet is összeállítottak segítségként, amelyet az egyszerű regisztrációt követően el lehet érni.

A 35. Balaton-átúszást 2017-ben július 1-jén rendezik. Rossz idő esetén az eseményt július 2-án, július 8-án, július 9-én, július 15-én vagy július 16-án bonyolítják le.

 

Forrás: nlcafe.hu

Aktuális2017BalatonBalatonboglártóúszás