2024.04.26, Péntek

Somogybabodra várják az off-roadok szerelmeseit

fesztivalportal.hu

2017.05.31. 14:08

2017-ben ismét megrendezik az Off-Road fesztivált Somogybabodon, ahol terepjárók és autók is részt vesznek a három napos megmérettetésen.

Hirdetés

A fesztivált mindazoknak ajánljuk, akik imádják a monstrum járműveket és a sárban való dagonyát. Érdemes az eseményre csoportosan megvásárolni a 3 napos jegyeket, hiszen a szervezők ilyen esetekben igen jelentős kedvezményeket biztosítanak. „Az út vége csupán kezedet” szlogenű rendezvény már több éve több ezer látogatót vonz, hiszen itt semmi sem tiltott, mindenki addig merül el a sárban, ameddig csak akar. A sárban pancsolás igazi önfeledt hangulatot eredményezett eddig is a megelőző fesztiválokon. Ez tipikusan olyan rendezvény ahol bátran elengedhetjük magunkat, senki nem fogja az öltözetünket vizslatni, mert itt mindenkit csak a mértéktelen sártenger vonz.

A regisztrációk után 3 napon keresztül bárki elindulhat az off-road versenyek bármelyikén. Azok a látogatók, akik terepjáró nélkül érkeztek a második napon lehetőséget kapnak arra, hogy beüljenek a terepjárókba és felfedezzék a különböző pályákat. A katlanba a versenyzők várják a vendégeket. A monstrumokba ülve megismerkedhetünk a híres babodi hullámvasúttal és a siratófalakkal is. Érdemes ezen a programon részt venni, hiszen így teljesen átélhetjük a versenyzőkkel együtt a dagonyás terep adta örömöket. 

A rendezvényre a Balatonlellei vasútállomásról a szervezők biztosítják a buszos közlekedést és a helyszínre érkezve azoknak, akik több napon át is részt vesznek a fesztiválon, lehetőség nyílik a kempingben a szállások elfoglalására. Akik ennyire nem szeretnék beleélni magukat hely szellemébe azoknak számtalan egyéb szálláslehetőség is biztosított a helyiek vendégszeretetével ölelve.

 

Forrás: fesztivalportal.hu

AktuálisfesztiválSomogybabodoff-roadterepjáró