2024.04.22, Hétfő

Mikulás napi kisvonat indul Balatonfenyvesről

hirbalaton.hu

2017.11.29. 13:24

Mikulás napi kisvonatozást szervez a MÁV-START és a Majorka Turisztikai és Rendezvényközpont december 2-án és 3-án Balatonfenyves és Imremajor között. A gyerekeket a Hunyadi udvarban várja a nagyszakálú és számos színes program.

Hirdetés

A különvonat 10:15-kor indul Balatonfenyvesről és 10:32-kor érkezik meg Imremajorba. Visszafele 11:45-kor indul és 12:02-kor fut be Balatonfenyvesre.

Az imremajori Hunyady Udvarban számos színes program várja a gyermekeket. A résztvevőket tízóraival – teával és pogácsával – fogadják, majd ajándékokkal puttonyában érkezik a Mikulás, akivel közös fotó készítésére is lehetőség lesz. A programok között szerepel táncház, kézműves foglalkozás, és megtekinthető a kültéri betlehem is.

Óvodás, iskolás csoportoknak december 4-én, 5-én és 6-án szerveznek látogatást. A csoportok igényei szerint lehetőség van az Imremajorból visszainduló különvonat menetrendjének módosítására, igazodva a balatonfenyvesi vasúti csatlakozáshoz.

Az előzetes regisztráció határideje november 30., csütörtök. A rendezvényt csak megfelelő számú jelentkező esetén tartják meg.

A regisztrációról és a programról további információ a MÁV-csoport honlapján található.

AktuálisMávmikuláskisvonat