2024.04.18, Csütörtök

A szakma legmagasabb elismerését kapta meg a siófoki KIKK

siofok.hu

2018.01.24. 16:10

A siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ (KIKK) elnyerte a közművelődési szakma legmagasabb elismerését, a Közművelődési Minőség Díjat, amit a magyar kultúra napján Budapesten rendezett gálaünnepségen vett át Gyulainé Iso Edina, az intézmény igazgatója.

Hirdetés

Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere és Dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár adta át a siófoki intézmény vezetője részére a díjat 2018. január 22-én, a magyar kultúra napja alkalmából a Zeneakadémián szervezett gálaünnepségen. Ilyen kitüntetésben idén csak a Kálmán Imre Kulturális Központ részesült.

"Igazán nagy megtiszteltetés számunkra az, hogy az idén 50 éves Siófok város hírnevét ezzel a rangos elismeréssel intézményünk is gazdagíthatta" - fogalmazott Gyulainé Iso Edina. A díjátadó ünnepségen részt vett Siófok két alpolgármestere is.

"Ismét egy tanúbizonyság arra, hogy végre jó kezekben van a város kultúrájának alakítása" - mondta dr. Lengyel Róbert polgármester, gratulálva az intézmény vezetőjének és munkatársainak. Emlékeztetett arra, hogy a KIKK korábban már elnyerte a Minősített Közművelődési Intézmény címet is.

Aktuális SiófokKIKKszakmai elismerésdíjátadó