2024.03.28, Csütörtök

Dal 2018: első helyen jutott tovább a KE hallgatója

ke.hu

2018.01.31. 17:00

Egyszerűen lenyűgözte a Dal 2018 zsűrijét "Azt mondtad" című saját szerzeményével Dánielfy Gergely. A Kaposvári Egyetem színművészhallgatója megosztott első helyen jutott tovább az előválogatóból.

Hirdetés

Őszinte, hiteles és szívből jövő előadás – így jellemezte Mező Misi a Kaposvári Egyetem hallgatójának produkcióját szombaton a Dal 2018 élő adásában.

„Egyszerűen hihetetlen érzés volt, még soha életemben nem voltam ilyen boldog. A zsűri értékelésekor egyszerűen mosolygott a szívem, hiszen olyan emberek dicsérték a dalomat, akikre felnézek”

mondta el kérdésünkre Dánielfy Gergely. Hozzátette: célja az volt, hogy egyfajta csendet teremtsen a zenében, úgy érzi ez sikerült.

„Épp a tisztaságot, az őszinteséget, az önazonosságot emelték ki az általam nagyra tartott művészek. Örülök, hogy át tudtam adni mindazt, amit szerettem volna”

– fogalmazott a fiatal tehetség.
Dánielfy Gergely számára nem könnyű ez az időszak, hiszen a vizsgákon és a Dal 2018 színpadán is helyt kell állni. Ám csoporttársai rendkívül örülnek sikerének és mindenben támogatják.

Az egyetem hallgatója a zsűri és a közönség összesített értékelése alapján megosztott első helyen, 45 ponttal jutott tovább.

Az elért eredményhez a Kaposvári Egyetem vezetése ezúton is gratulál.

 

Dánielfy Gergely produkciója és a Dal 2018 zsűrijének véleménye:

 

 

AktuálisDánielfy GergelyKE Dal 2018színművészhallgató