2024.04.23, Kedd

A kormányablakokban intézhető a Czeglédy-ügy kárrendezése

Somogy Megyei Kormányhivatal

2018.02.13. 16:29

Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott 2018. február 8-án sajtótájékoztató keretében kiemelte a Czeglédy-ügy kárrendezésével kapcsolatos információkat, így, a média közreműködésével tájékoztatva, segítve az állampolgárokat.

Hirdetés

A kormánymegbízott elmondta, hogy az ország bármely kormányablakában beadhatják igényüket a rendkívüli állami kárrendezés vonatkozásában február 28-ig a Czeglédy-ügy károsultjai, azaz akik 2017. május 1. és június 30. között a Human Operator Zrt. közreműködésével szervezett munkavégzésben vettek részt, munkájuk ellenértékét nem kapták meg és követelésük 2018. január 15-én még fennáll.

Február végéig a Somogy Megyei Kormányhivatal kormányablakaiban is személyesen adhatják be kárrendezés iránti kérelmüket a Czeglédy-ügy károsultjai.

A kormányhivataloknál, a kormányablakokban benyújtott kárrendezési kérelemhez csatolni kell a jogosultságot alátámasztó dokumentumokat, különösen a feladatteljesítésre, annak jellegére, helyére, időtartamára vonatkozó iratokat és a követelésre vonatkozó dokumentumokat.

Amennyiben a kérelmező írásbeli dokumentummal nem rendelkezik, nyilatkozatot tehet szóban vagy írásban bármely kormányablakban. A szóbeli nyilatkozatról a kormányablak munkatársai jegyzőkönyvet vesznek fel.

A kérelem formanyomtatványát a mellékletből van lehetőségük letölteni az ügyfeleknek.

AktuálisügyintézéskormányablakCzeglédy-ügykárrendezés