2024.04.26, Péntek

Átadták Somogy megyében a 12. és 13. Kormányablakot

Somogy Megyei Kormányhivatal

2018.03.23. 15:13

A Miniszterelnökség által biztosított, hazai forrás keretében a balatonboglári és a balatonlellei okmányirodák kormányablakká történő átalakításának ünnepélyes átadására került sor 2018. március 23-án Balatonbogláron.

Hirdetés

Köszöntő beszédet mondott Móring József Attila országgyűlési képviselő, Mészáros Miklós Balatonboglár polgármestere és dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott, továbbá jelen volt Kenéz István Balatonlelle polgármestere, Vetési Bernadett a kormányhivatal főigazgatója és Göntérné dr. Gyirán Szilvia a járási hivatalvezető-helyettes.

 

 

 

 

 

Az országgyűlési képviselő, a kormánymegbízott, a városok polgármesterei és a hivatalvezető-helyettes ünnepélyes keretek között átvágták a nemzeti színű szalagot.

 

Az új kormányablakokban lehetőség lesz az egyablakos ügyintézésre, azaz azonnal és saját hatáskörben intézhető ügyek között például a vezetői jogosultsággal, a járművek forgalomban tartásával, az állandó személyi okmányok kiadásával kapcsolatos ügyek elintézésén túl, a családok támogatásával, nyugdíjjal és egyéb társadalombiztosítási ellátással kapcsolatos kérelmek továbbítását kérni a megfelelő tényleges ügyintézési helyre.

 

 

 

Galéria

AktuálisSomogy megyekormányablakátalakítás