2024.06.18, Kedd
Fair play díjat vett át a kaposvári tűzoltó
somogy.katasztrofavedelem.hu

Fair play díjat vett át a kaposvári tűzoltó

somogy.katasztrofavedelem.hu

2018.05.03. 20:30

Feladta a versenyt, hogy segítsen vetélytársának Óvári Timót tűzoltó főhadnagy, a Kaposvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség hatósági osztályának főelőadója - nemrégiben a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum területén megrendezett - BM OKF Országos Terepfutó Bajnokságon.

A 6 kilométeres táv háromnegyedénél lett figyelmes ájult versenytársára Óvári Timót. Két másik versenyzővel együtt mentőt hívtak és hideg vizes pólóikkal próbálták hűteni a magatehetetlen futót. ű

A segítség megérkezéséig fapadra fektették társukat és az erdei ösvényről egy távolabbi helyre cipelték, hogy könnyebben megtalálják őket. A mentők megérkezését követően a sportoló infúziót kapott, ekkor tudta csak megmondani a nevét is. Ádámot ezt követően a Honvéd Kórházba szállították.

 

somogy.katasztrofavedelem.hu

 

Óvári Timót versenytársával szemben tanúsított sportszerű magatartásáért a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület fair play díját vehette át a mai napon Berecz György tűzoltó ezredestől, az egyesület elnökétől, Kaposváron.

AktuálisKaposvárFair play díjSzabadtéri Néprajzi Múzeumterepfutás