2024.04.20, Szombat

GoBoating Fonyódon is

fonyod.hu

2018.06.18. 17:00

"A Magyar Vitorlás Szövetség a Magyar Olimpiai Bizottság szakmai támogatásával 2018. június 7-én tartotta a GOBOATING napot.

Hirdetés

A VAGABUND Vitorlás Sportegyesület idén is csatlakozott a GoBoating program sorozathoz.

A négy éve nagy sikerrel indult programban egyidejűleg az egész országban, 18 vitorlás klubban, több ezer diák ismerkedhetett meg a vitorlázással, kiváló versenyzőink, olimpikonjaink vezetésével.

Ezen a napon a szövetség szakmailag elismert VITORLÁS SULI programjához csatlakozott vitorlás iskolák, valamint a résztvevő utánpótlás-nevelő egyesületek, környék iskoláiból meghívják a vitorlázás iránt érdeklődő 9-16 éves fiúkat és lányokat, hogy bemutassák nekik sportágunkat, egyéb játékos programok kíséretében. Egyesületünk idei évben egy kaposvári iskolát hívott meg a rendezvényre, melynek keretein belül egy ebéddel is várta a gyermekeket és kísérőiket. Rendezvényünk sikeréhez hozzájárult az is, hogy bemutatásra került két új hajóosztályunk hajója is, egyesületünk versenyzőivel.

Bemutatkoztak szakedzőink és oktatóink, ő vezetésükkel élményekkel teli napot tudhatunk magunk mögött. Ismét bemutattuk, hogy ez a sportág elérhető a gyermekek számára. Idei turnusaink 2018.07.25-08.17-ig tartanak.

Jelentkezni a vitorlasoktatas[kukac]gmail.com címen, valamint a +36 20 250 4994-es telefonszámon lehet.

További információk:

www.vagabundsport.hu,
www.facebook.com/vizisportkozpont

AktuálisSomogy megyeFonyódGoBoating