2023.11.30, Csütörtök

Oklevélátadót tartottak a Somogy Megyei Kormányhivatalban

Somogy Megyei Kormányhivatal

2018.07.16. 15:18

Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott a mai napon ünnepélyes keretek között adta át a kormányablak ügyintézői képzést elvégezett Barcsi-, és Kaposvári Járási Hivatal munkatársainak az okleveleket a Somogy Megyei Kormányhivatal Címertermében.

Hirdetés

Az ünnepségen jelen volt még Harasztiáné dr. Süveges Zsuzsanna a Kaposvári Járási Hivatal vezetője, valamint Racsek József a Barcsi Járási Hivatal vezetője.

A kormánymegbízott köszöntőjében hangsúlyozta az ügyintézői tevékenység fontosságát, annak kiemelt területeit és az ügyfelekkel történő szakmai, segítő és megértő jellegű kapcsolattartás fontosságát. Az elvégzett képzés során olyan ismeretekre tettek szert a munkatársak, amelyekkel egyes élethelyzetekben gyakorlatiasabban tudnak reagálni. Jelenleg ők rendelkeznek a legfrissebb tudásanyaggal a közigazgatás ezen területén. Gratulált a képzés elvégzéséhez és további sikert kívánt munkájukhoz.

A vizsgát a  Veszprém Megyei Kormányhivatal és a Miniszterelnökség alkotta konzorcium a KÖFOP-2.1.3-VEKOP-15-2016-00002 „A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” című kiemelt projekt keretében végezték el.

Kormányablak ügyintézői vizsgáról szóló bizonyítványt vehetett át Farkas Gábor és Tálosi Mónika a Barcsi Járási Hivatal munkatársa, valamint Balatincz Barbara, Feith Veronika, Horváthné Kripta Judit, Kardos Éva, Németh Mária, Szentesiné Csonti Anita a Kaposvári Járási Hivatal munkatársai.

 

AktuálisSomogy megyeSomogy Megyei Kormányhivataloklevél