2024.04.20, Szombat

Munkahelyteremtő fórumok Somogy megyében több helyszínen

Somogy Megyei Kormányhivatal

2018.08.16. 12:07

A pályázat megjelenését követően a Somogy Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály vezetője, Simonné Hornyák Valéria és munkatársai 2018. augusztus 13-án és 14-én, Kaposváron, Siófokon, Marcaliban és Nagyatádon tartottak tájékoztatót az érdeklődő ügyfeleknek.

Hirdetés

Hatmilliárd forintból idén már második alkalommal hirdette meg a Pénzügyminisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására kiírt programját.

A munkaerő-piaci program pályázati időszaka 2018. július 23-tól szeptember 10-ig tart.

A kaposvári fórumon, mintegy 50 vállalkozás volt jelen. Marcaliban és Siófokon az érdeklődők tájékoztatást kaptak a megyei és a helyi Foglalkoztatási Paktum programok megvalósulásáról is, valamint Huszti Gábor, a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke előadásában bemutatta a TOP-5.1.1-15-SO1-2016-00001 jelű Somogy Megyei Foglalkoztatási Paktum Marcali és Siófok térségében elért eredményeit. A helyi paktum megvalósításával kapcsolatban megerősítette a megyei paktum, mint ernyőszervezet támogatását.

A személyes tájékoztatáson kívül létrehozásra került egy internetes fórum is az érdeklődők részére, akik a [email protected] címen feltehetik a pályázattal kapcsolatos kérdéseiket, amelyeket rövid időn belül megválaszolnak a főosztály munkatársai.

A pályázati felhívás és a támogatással kapcsolatos teljes körű dokumentáció elérhető a www.kormany.hu honlapon, valamint a http://www.kormanyhivatal.hu/hu/somogy/hirek/ujabb-hatmilliard-forint-munkahelyteremtesre link alatt.

AktuálisSomogy Megyei KormányhivatalMunkahelyteremtő fórum