2024.03.28, Csütörtök

Burkolat pillanatragasztót fejlesztett ki a Mapei

magyarepitok.hu

2018.10.07. 08:24

Az új termék segítségével rögzített padló már két óra múlva járható, s akár két nappal is rövidítheti a kivitelezési időt.

Hirdetés

Extra gyors kötésű burkolatragasztót mutatott be a Mapei szeptember végén, a Bolognában megrendezett Cersaie nemzetközi burkolat kiállításon - áll a cég pénteki közleményében. A Keraquick Maxi S1 nagy teljesítményű, cementkötésű ragasztó, mely akár 15 mm-es vastagságú kerámia-, márvány- és kőlapok rögzítésére is kiválóan alkalmas. Az így fektetett padló 2 óra után járható, 24 óra elteltével pedig gyalogos forgalom számára is tökéletesen lépésálló.

Az új ragasztó nagy rétegvastagságban felvihető, így egy lépésben megvalósítható az aljzatkiegyenlítés és lap lefektetése. Ezzel akár 48 órával rövidülhet a kivitelezés ideje. Műszaki tulajdonságai miatt a Keraquick Maxi S1 jól használható a vízre érzékeny természetes kövekhez, mert nem színezi el és nem engedi az elvetemedést.

A termék egészségre ártalmatlan, nagyon alacsony az illékony szervesanyag kibocsátása és a szakemberek és a végfelhasználók egészségét kímélő alapanyagok felhasználásával készült. A Keraquick Maxi S1 Magyarországon várhatóan jövőre kerül kereskedelmi forgalomba.

 

 

AktuálisinnovációMapei Kft