2024.05.08, Szerda

Igényelni kell a házhoz menő lomtalanítást Siófokon

siofok.hu

2018.10.09. 18:00

Aki élni kíván a lomtalanítás lehetőségével, az a szállítási területre meghatározott időpont előtti hónap (január vagy október) 25. napjáig előzetes megrendelés alapján kérheti a Siókom Nonprofit Kft-től.

Ezúton tájékoztatjuk az ingatlantulajdonosokat, hogy a 2018. és a 2019. évben ismételten megszervezésre kerül az évi egyszeri házhoz menő lomtalanítás.

A lomtalanítás keretében elszállításra kerülhetnek a feleslegessé vált nagyobb méretű háztartási berendezések, bútorok, ágybetétek, rendeltetésszerű használatra már nem alkalmas egyéb lom-hulladékok. Fontos változás, hogy aki élni kíván a lomtalanítás lehetőségével, az a szállítási területre meghatározott időpont előtti hónap (január vagy október) 25. napjáig előzetes megrendelés alapján, telefonon vagy elektronikus levélben kérheti azt az alábbi elérhetőségeken:

Siókom Nonprofit Kft., telefonszám: 06 (84) 503-200, e-mail: [email protected].

Maximálisan kitehető mennyiség: 4 m3.

A lomtalanítás ütemezése:

November 1. hete Kiliti 1

November 2. hete Kiliti 2, Töreki

November 3. hete Belváros 1

November 4. hete Belváros 2.

Február 1. hete Aranyparti szakasz

Február 2. hete Széplak, Újhely

Február 3. hete Sóstó, Balatonszabadi-fürdő

Február 4. hete Foki-hegy.

 

 

Továbbiakban sem kerül elszállításra egyéb, nem lom típusú hulladék, ezért kérjük, hogy ne helyezzen ki az alábbi hulladékfajták közül:

Építési törmelék: beton, vakolat, pala, linóleum, parketta, zsaluanyag, hungarocell, szigetelőanyag, ablakkeret, ajtókeret

Veszélyes hulladék: pala, festék, vegyszeres flakon (üresen sem), bármilyen beazonosíthatatlan flakon, üveg, fémdoboz, akkumulátor, elem, autógumi

Elektronikai hulladék: elektronikai részek nélkül, pl. tv (csak képcső nélkül helyezhető ki), hűtőszekrény (csak kompresszor nélkül helyezhető ki), mikrohullámú sütő (csak motor nélkül helyezhető ki)

Egyéb hulladékot: gumi hulladék

Zöldhulladékot, bomló háztartási hulladékot, települési szilárd hulladékot, stb.

További kérdés esetén a fentiekben részletezett elérhetőségeken szívesen áll rendelkezésükre a Siókom Nonprofit Kft. 

AktuálisSomogy megye Siófokházhoz menő lomtalanítás