2022.08.19, Péntek

Négymilliós fejlesztés valósult meg a Kaposvári Egyetem Gyakorló Óvodájában

ke.hu

2018.10.17. 19:00

A korábbinál modernebb és szebb környezetben fejlődhetnek a kicsik a Kaposvári Egyetem Gyakorló Óvodájában. A négy millió forintból megvalósult beruházás során szigeteltek és festettek is, a fejlesztést az egyetem saját forrásból valósította meg.

Hirdetés

Az elmúlt öt év legnagyobb fejlesztése valósult meg a Kaposvári Egyetem Gyakorló Óvodájában. A felújítás során az intézmény alsó épületét szigetelték és a teljes homlokzatát festették. Emellett a konyha, a folyosó, az öltőző és az összes nyílászáró is új színt kapott.

„Az elmúlt időszakban csak kisebb munkálatok voltak, így nagyon örülünk, hogy most egyetemi forrásból sikerült megvalósítani ezt a felújítást” – fogalmazott Nagyné Zsilovics Tímea intézményvezető.

További jó hír, hogy az intézmény megkapta a „Zöld Óvoda” címet is. Az elismerést azon óvodák érdemelhetik ki, amelyek kiemelten kezelik a környezeti nevelést és a fenntarthatóság szellemiségét. A Gyakorló Óvodában ez a szemlélet a mindennapok része, nemrégiben például az állatok világnapján jutottak különleges élményhez az ovisok, aki a Bőszénfai Szarvasfarmról érkező állatokat ismerhették meg közelebbről.

Galéria

AktuálisfejlesztésKaposvári Egyetem Gyakorló Óvoda