2024.04.23, Kedd

Szaunázók hétvégéje a Balaton parton is

furdoszovetseg.hu

2018.10.05. 09:56

A siófoki Galerius Élményfürdő és Wellness Központ számtalan szaunaprogrammal készül vendégei elkápráztatására ezen a hétvégén.

Hirdetés

A hagyományteremtő céllal megvalósítandó eseményen a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására kívánják felhívni a figyelmet, azzal a nem titkolt céllal, hogy növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát.

Idén első alkalommal rendezik meg a Szaunázók hétvégéjét, mely a Magyar Fürdőszövetség új kezdeményezése. Az országos szezonnyitó szauna programokat 2018. október 5-7. között szervezik meg a fürdőszövetség tagszervezetei és a programhoz kapcsolódó szolgáltatók.

A három napot érintő hétvége során a csatlakozó fürdők szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 6-án 16.00 órától a csatlakozó szaunákban ugyanaz a tematikus szauna program fog megvalósulni az ország több településén Bükfürdőtől Debrecenig.

A csatlakozó fürdőkről és a programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk facebook oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást.

AktuálissiófokSzaunázók hétvégéjeGalerius Élményfürdő és Wellness Központ