2024.04.18, Csütörtök
Áldozatsegítés - továbbképzésen vettek részt a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai
Somogy Megyei Kormányhivatal

Áldozatsegítés - továbbképzésen vettek részt a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai

Somogy Megyei Kormányhivatal

2019.02.21. 16:00

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon 2019. február 21-én értekezletet és továbbképzést tartottak a rendőrkapitányságok áldozatsegítési és bűnmegelőzési tevékenységgel foglalkozó munkatársaiknak.

Hirdetés

Az értekezlet témája volt a hozzátartozók közötti erőszak, a kiskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmények, valamint a fogyatékkal élő áldozatok kapcsán szükséges rendőri intézkedések, az áldozatsegítés hatékonyságának növelése érdekében.

 

 

Az előadók sorába meghívást kapott dr. Hernádi Domonkos, a Somogy Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Szociális és Gyámügyi Osztályának munkatársa is, aki a tapasztalatok alapján szükséges eseti gondnok és gyám, a kiskorú azonnali hatályú elhelyezése témakörében tájékoztatta a hallgatóságot.

 

 

Az értekezleten jelen volt Triznay Gabriella is, a Somogy Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Igazságügyi Osztályának vezetője.

 

 

Amennyiben bűncselekmény/tulajdon elleni szabálysértés áldozatává vált, keresse a járási hivatalok áldozatvédelemmel foglalkozó kollégáit a www.kormanyhivatal.hu/hu/somogy oldalon található címeken, elérhetőségeken, vagy hívja az éjjel-nappal ingyenesen elérhető 06-80-225-225 telefonszámon!

AktuálisSomogy Megyei Rendőr-főkapitányságáldozatsegítés