2019.06.19, Szerda

Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A somogyi rendőrök a közlekedésbiztonsági helyzet javításáért dolgoznak

2018.11.12

Aktuális

A Somogy megyei közlekedésrendészeti szakemberek 2018. november 9-én az esti órákban összeghangolt ellenőrzést tartottak a Kaposvári Rendőrkapitányság illetékességi területén.

Határon átívelő együttműködés

2018.08.13

Aktuális

A határon átlépő bűnözés elleni eredményes fellépés érdekében közös gyakorlatot tartott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság és a horvátországi Verőcei Rendőr Igazgatóság.

A rendőrök is a Balaton Soundra mennek

2018.07.06

Aktuális

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei is részt vesznek az idei Balaton Sound zenei fesztiválon – számolt be közleményben a rendőrség sajtószolgálata.

"Trükkös csalók" - figyelmeztet a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

2018.04.20

Aktuális

Ahogy országszerte, megyénkben is gyakran fordulnak elő olyan bűncselekmények, amelyeknél az elkövetők nyereményjáték ürügyén, telefonon hívják fel „ügyfeleiket” és az ígért jutalom átvételét egy adott pénzösszeg befizetéséhez kötik.

BM: új rendőrfőkapitány Somogy megyében

2017.10.26

Aktuális

A belügyminiszter Molnár Gábor rendőr ezredest nevezte ki a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság élére - közölte a Belügyminisztérium (BM) csütörtökön az MTI-vel.

Tolnából kap új rendőrfőkapitányt Somogy

2017.10.13

Aktuális

Új rendőrfőkapitánya lesz Somogynak: az ősszel távozik posztjáról Piros Attila dandártábornok, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

Együttműködést kötött a Somogy Megyei Kormányhivatal és a rendőrség

2018.10.17

Aktuális

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság és Somogy Megyei Kormányhivatal együttműködési megállapodásban rögzítette a közös feladatait.

Letartóztatták a balatonfenyvesi gázolót

2018.08.02

Aktuális

Elrendelte a letartóztatását a Kaposvári Járásbíróság szerdán annak a férfinak, aki a gyanú szerint személyautóval elgázolt két gyalogost, ezzel egyikük halálát okozta vasárnap éjjel Balatonfenyvesen - tájékoztatta a Kaposvári Törvényszék Sajtóosztálya az MTI-t.

Beszámolt a megyei Rendőrfőkapitány Kaposváron

2018.05.18

Aktuális

A Somogy Megyei Közgyűlés egyhangúlag elfogadta a főkapitányság éves beszámolóját.

Határvadászokat toboroznak Siófokon

2018.03.22

Aktuális

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja 2018. március 21. napon 14.00 órakor a Siófoki Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán várja a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

Siófokon értékelték a Dél-balatoni Bűnmegelőzési Központ munkáját

2017.10.15

Aktuális

186 diák végzett bűnmegelőzési tevékenységet a kiemelt nyári időszakban a Balaton déli partján. Munkájukkal hozzájárultak a bűncselekmények számának csökkentéséhez és a turisták biztonságának növeléséhez – hangzott el a dél-balatoni bűnmegelőzési központ munkájának siófoki értékelőjén.

Aranyérmes lett a fonyódi rendőrnő

2017.03.09

Helyi hírek

Megvédte bajnoki címét Mihovics Szabina rendőrhadnagy a Belügyminisztérium Makón rendezett Országos Judo Bajnokságán.