2024.04.17, Szerda
Beszámolt a megyei Rendőrfőkapitány Kaposváron
police.hu

Beszámolt a megyei Rendőrfőkapitány Kaposváron

police.hu

2018.05.18. 16:41

A Somogy Megyei Közgyűlés egyhangúlag elfogadta a főkapitányság éves beszámolóját.

Hirdetés

Molnár Gábor r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány 2018. május 18-án számolt be a közgyűlés előtt Somogy megye 2017. évi közrendjének, közbiztonságának alakulásáról. A főkapitány kihangsúlyozta,  hogy 2010 óta folyamatosan csökkent a bűncselekmények száma és nőtt a nyomozáseredményesség. Végezetül megköszönte az együttműködők támogatását és a velük történő folyamatos kapcsolattartást, amely elengedhetetlen a további hatékony együttműködés érdekében.

A közgyűlést dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes is megtisztelte jelenlétével. Elmondta, hogy a megye főkapitánya által bemutatott szakmai prezentáció magáért beszél és kiemelte, hogy az Országos Rendőr-főkapitányság továbbra is minden lehetséges segítséget megad a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságnak az eredményes munka elősegítésének céljából.

A Somogy Megyei Közgyűlés megköszönte a rendőrség munkáját, majd a jelenlévő képviselők a beszámolót 13 igen szavazattal egyhangúlag elfogadták.

AktuálisKaposvárSomogy Megyei Rendőr-főkapitányságSomogy Megyei Közgyűlés