2024.04.23, Kedd
Partnerszervezetek találkoztak Kaposváron
kormanyhivatal.hu

Partnerszervezetek találkoztak Kaposváron

Somogy Megyei Kormányhivatal

2019.11.22. 15:55

Partnertalálkozón látta vendégül a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Kaposváron azon szervezetek képviselőt, akikkel munkájuk során rendszeresen együtt dolgoznak.

Hirdetés

A 2019. november 21-i rendezvényen Molnár Gábor r.ezredes, megyei rendőrfőkapitány elmondta: korai még az év zárása, de a szervezet úgy gondolta, hogy vacsorával egybekötött, kötetlen találkozóra hívja azokat a szervezeteket, illetve azok képviselőit, akikkel rendszeresen együtt dolgozik a rendőrség. Majd statisztikai adatokkal alátámasztva mutatta be az idén, Somogyban végzett rendőri munkát.

 

 

Dr. Neszményi Zsolt köszöntőjében kiemelte a kormányhivatal és a rendőrség között lévő szoros munkakapcsolatot, amelyet a kölcsönös együttműködés, a gyors információáramlás és a hatékony feladatellátás jellemez. A kormánymegbízott bízik abban, hogy a közös szakmai feladataik hatékonyabb és eredményesebb teljesítése, egymás kölcsönös támogatása, valamint az összehangolt tevékenységek során vállalt közös célok megvalósítása érdekében ez a kiváló kapcsolat a jövőben is jellemzi majd a két szervezetet között lévő munkakapcsolatot.

 

 

A köszöntőket követően átadták az Év Rendőre díjakat, amellyel több, különböző egységnél szolgálatot teljesítő rendőr kiemelkedő munkáját ismerték el.

AktuálisPartnertalálkozóKaposvárSomogy Megyei Rendőr-főkapitányság