2024.04.26, Péntek
Átadták a megújult bodrogi rendelő épületét
Somogy Megyei Kormányhivatal

Átadták a megújult bodrogi rendelő épületét

Somogy Megyei Kormányhivatal

2019.03.29. 08:00

A Háziorvosi rendelő és védőnői tanácsadó fejlesztése Bodrogon” című, „TOP-4.1.1-15-SO1-2016-00018” azonosító számú pályázat keretében felújított bodrogi háziorvosi rendelő és védőnői tanácsadó épület ünnepélyes átadására került sor a mai napon.

Hirdetés

A megjelenteket Erdei Norbert polgármester köszöntötte, aki röviden ismertette, hogy hogyan jutottak el az elképzelésektől a megvalósulásig. Hangsúlyozta, hogy a többi település előtt jó példát mutattak, hiszen az elsők között sikerült a környező települések közül a Terület- és településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében megvalósítani a felújítást. A polgármester jelezte, hogy ezt a fejlődést tovább kívánják folytatni a művelődési ház felújításával.

 

 

Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott szintén a kistelepülések fejlesztéséről, mint kormányzati célról beszélt. Kiemelte a közösség erejének fontosságát, amelyhez az ilyen intézmények, létesítmények nagyban hozzájárulhatnak. Hangsúlyozta a védőnői munka jelentőségét, valamint az édesanyák és gyermekeik megfelelő körülmények között való ellátásának fontosságát.

 

 

Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés lnöke a TOP részleteit, valamint a  helyi önkormányzat beruházáshoz való hozzájárulását taglalta köszöntőjében, illetve beszélt a településen tervezett további fejlesztésekről is.

 

 

Móring József Attila, a térség országgyűlési képviselője az itt élők számára kiemelten fontos beruházásnak nevezte a fejlesztést.

Az átadás zárásaként a polgármester, a kormánymegbízott, a közgyűlés elnöke és az országgyűlési képviselő egy nemzeti színű szalag átvágásával hivatalosan is átadta a bodrogiaknak az új rendelő épületét.

 

 

 

Galéria

AktuálisSomogy megyefelújításBodrogháziorvosi rendelő