2024.04.25, Csütörtök
Megújult a balatonföldvári városháza
kormanyhivatal.hu

Megújult a balatonföldvári városháza

Somogy Megyei Kormányhivatal

2019.10.01. 14:06

Méltó dísze lett Balatonföldvár központjának a megújult városháza, amelyet akadálymentesítettek és energetikailag korszerűsítettek, valamint egy nagy forgalmú kormányablaknak is helyet ad.

Hirdetés

Dr. Neszményi Zsolt az átadón elmondta: a megújult épületben működő kormányablak kellemes ügyféltér a lakosság számára és komfortos munkahely az ott dolgozóknak is. A kormánymegbízott hozzátette: nagy forgalmat bonyolít le a kormányablak, főleg a nyári szezonban, hiszen nem csak a helyi lakosok, hanem a Balaton-partján nyaralók, üdülni vágyó vendégek is ellátogatnak.

 

 

Az ünnepségen köszöntőt mondott Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke, Witzmann Mihály, a térség országgyűlési képviselője és a település polgármestere, Holovits Huba is. Az épületet a nemzeti színű szalag átvágásával adták át a lakosságnak.

 

 

A város központjában található önkormányzati épület Európai Uniós pályázati forrásból (TOP) újult meg, szoros együttműködésben a konzorciumi partnerként résztvevő Somogy Megyei Önkormányzattal.

 

 

AktuálisBalatonföldvárSomogy megyevárosházafelújítás