2024.09.08, Vasárnap
BÚÉK Siófok sportnapok
siofok.hu

BÚÉK Siófok sportnapok

siofok.hu

2019.12.22. 20:40

A hagyományoktól eltérően a BÚÉK Siófok sportnapok néhány rendezvénye a 2020-as év elejére kerül át, azonban az idei év végén sem maradnak programok nélkül a sportolni vágyók.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a siófoki jégpályán megrendezett versenyekkel indult volna a BÚÉK Siófok sportnapok, a decemberi meleg azonban közbeszólt. A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt a Jégkikötő bizonytalan időre bezárt, így a korcsolya váltóverseny átkerült a jövő év elejére. A pontos dátumról később tájékoztatnak a szervezők. (A Jégkikötő újra nyitásáról, nyitva tartásáról a Hello Siófok facebook oldalán tájékozódhatnak.)

December 28-án a megszokott módon a Beszédes József Általános Iskolában a labdarúgásé, a kosárlabdáé és a kézilabdáé lesz a főszerep. A labdarúgó torna, a pékek csatája és az öregfiúk, korosodó lányok mérkőzései sem maradhatnak el.

A hagyományokhoz híven a sportévzáró idei programjai december 31-én a BÚÉK pezsgőfutással zárulnak. Először az óvodások állnak rajthoz, majd a Papp Dániel emlékére megszervezett pezsgőfutást Gyarmati Ariel és Kocsis György autóversenyzők rallyautójukkal vezetik fel.

A jó tanuló, jó sportoló diákokat a novemberi Városnapon már díjazták, az Év legjobb sportolóinak díjátadó gálájára viszont 2020 elején kerül majd sor.

AktuálisBÚÉK Siófoksportnap