2024.04.19, Péntek
Légy részese az első dm Balaton RUN-nak Zamárdiban
dm drogerie markt Magyarország - Facebook

Légy részese az első dm Balaton RUN-nak Zamárdiban

dm.hu

2020.02.02. 08:00

Futóverseny gyönyörű kilátással és öko szemlélettel? Ahová bátran hozhatod a családot és még a legifjabbak is rajthoz állhatnak? Ez a dm Balaton RUN! Május 24-én futóversenyre invitálunk a Balaton déli partjára.

Hirdetés

2020. május 24-én Zamárdi egy hiánypótló nyári futóverseny helyszínévé válik. A Balaton egyik legszebb partszakaszán a dm és a Maratonman közös nyári futónapot szervez. Az egészséges életmód jegyében kezdők és újrakezdők, a család apraja-nagyja rajthoz állhat az első dm Balaton RUN versenyen. A futószámok előtt, után és közben igazi dm-es fesztivál hangulattal és futós szakmai programmal várunk mindenkit!

5 és 10 kilométeres távokra lehet nevezni, lesz félmaraton és félmaraton váltó, továbbá két gyerekfutam is. A fenntarthatóság fontos számunkra, ezért arra buzdítjuk a nevezőket, hogy gondolkodjanak „zöldben”, hiszen kedvezményes árú „ökocsomaggal” is lehet nevezni, így ha a versenyzők saját poharat hoznak, lemondanak a műanyagról a frissítőpontokon.

A dm egész évét áthatja a „változás” gondolata és üzenete. Legyen az belső reflexió, reakció a külvilágra, kilépés a komfortzónából, melyre kiváló lehetőség egy futóverseny.

További részletek és jelentkezés: https://futas.maratonman.hu/dm-balaton-run/

AktuálisBalaton RUN ZamárdiSomogy megyeDMfutóverseny