2024.04.25, Csütörtök
Ingyenes online tananyag segíti a Kaposvári Egyetem hallgatóit
ke.hu

Ingyenes online tananyag segíti a Kaposvári Egyetem hallgatóit

ke.hu

2020.05.27. 20:00

Több mint kétszáz kuponnal támogatta a mateking.hu a Kaposvári Egyetemet. Így az online oktatási platformon a hallgatók és oktatók ingyenesen használhatják a valószínűség számítás illetve a statisztika tárgyakhoz kapcsolódó tananyagokat.

Hirdetés

A koronavírus járvány idején a mateking.hu még nagyobb figyelmet fordít arra, hogy támogassa a középiskolások és az egyetemisták érettségire, vizsgára való felkészülését. Ennek keretében az érettségi anyag ingyenes elérhető valamint több egyetem, köztük a Kaposvári Egyetem is kuponokat kapott. Ennek köszönhetően a hallgatók egyszerűen, gyorsan és kényelmesen tudják megérteni és megtanulni a statisztika és a valószínűség számítás tárgyakat.

A Mateking.hu egy unikális magyar technológiával készült oktatási platform, amely 2016-2019 között minden évben elnyerte az év oktatási honlapja címet.  Közel százezer felhasználóval Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldala.
A hallgatók május végéig váltathatják be a kuponokat, így az érintetteknek csupán már néhány napjuk maradt, hogy igénybe vegyék a mateking.hu ingyenes segítségét.

Aktuálisonline tananyagKaposvári Egyetemtámogatás