2024.04.18, Csütörtök
Retró üdülőből épül felsőkategóriás társasház Balatonlellén
Fotók: portfolio.hu

Retró üdülőből épül felsőkategóriás társasház Balatonlellén

portfolio.hu

2020.07.31. 08:00

A szocializmus időszakában épült Napfény Hotel helyén, egy modern, energiatakarékos, 50 lakásos, közvetlenül a szabadstrandhoz kapcsolódó társasház jön létre.

Hirdetés

Azonnal beköltözhető, teljesen bútorozott, vízparti otthonok épülnek Balatonlellén a Bayer Construct kivitelezésébe – derül ki a portfolio.hu cikkéből. Új funkciót kap Balatonlellén a város egyik legszebb fekvésű vízparti területe, az egykori SZOT-üdülő.

A szocializmus időszakában épült Napfény Hotel helyén, egy modern, energiatakarékos, 50 lakásos, közvetlenül a szabadstrandhoz kapcsolódó felsőkategóriás társasház épül Napfény Resort néven.

A képre kattintva galéria nyílik!

A két épületrészből álló, jelenleg már szerkezetkész projekt egyik különlegessége, hogy az A-épületrész földszint plusz hét emeletes magasságával Balatonlelle legmagasabb épülete lesz, természetes örökpanorámával a tóra. Az épület modern és innovatív dizájnt, illetve letisztult forma- és színvilágot kap, továbbá mindkét épületrész legfelső emeletén penthouse lakások kapnak helyet.

A közel nulla energiaigényű, már a 2021-ben éltebe lépő energetikai követelményeknek is megfelelő otthonokat a kivitelező Bayer Construct teljesen berendezetten, gépesített konyhával, azonnal beköltözhető formában adja át az új tulajdonosoknak, valamint a vállalat hosszútávon vállalja a társasház közös képviseletét, karbantartását, illetve üzemeltetését is.

 

2021 elején már beköltözhetnek a friss tulajdonosok

Mindezek mellett a lakások belsőépítészeti terveit a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design készítette.

Kifinomult külső és belső, mégis letisztultság, funkcionalitás jellemzi a projektet. A Bayer Construct minőségi anyagokkal, hidegburkolatokkal, Geberit, Duravit, Hansgrohe szaniterekkel, különösen légzáró nyílászárókkal dolgozik az építkezésen.

A páratlan balatoni kilátást pontmegfogott üvegkorlátok biztosítják az erkélyekről, továbbá parkosított udvar, kültéri medence, és egy 50 férőhelyes parkoló is épül az otthonokhoz.

Az azonnal beköltözhető otthonokat jövő év első felétől vehetik majd át a tulajdonosaik, de előzetesen már idén augusztustól regisztrálhatnak az érdeklődők.

Galéria

AktuálisBalatonlelleinnovációBayer Construct Zrt.társasházak