2024.07.13, Szombat
A kormányablak egyik munkatársának alkotásaiból nyílt kiállítás Kaposváron
Fotó: Somogy Vármegyei Kormányhivatal

A kormányablak egyik munkatársának alkotásaiból nyílt kiállítás Kaposváron

Forrás: Somogy Vármegyei Kormányhivatal

2024.07.06. 11:32

Július 18-ig látogatható a Somogy Vármegyei Kormányhivatal Galériájának legújabb kiállítása, amelyen Cseh Magdolna képeit láthatják.

Az alkotó – aki a hétköznapokon a siófoki kormányablak munkatársa – bal kézzel rajzol, jobb kézzel ír, és mintegy 35 évvel ezelőtt szeretett bele a kalligráfiába, majd ezt követte az akril világa, és a többi festési technika. Legutóbb az alkoholos tintával való festés ragadta magával, ennek eredményeit láthatják galériánkban a látogatók.

 

 

A tárlatnyitón dr. Boldog-Ellenberger Szilvia, a hivatal igazgatója mondott köszöntőt, kiemelve, hogy a galéria hosszú évek óta várja művészetet kedvelő kaposváriakat, somogyiakat, hogy ne csupán ügyeiket intézni térjenek be, hanem kikapcsolódni, kulturálódni is. Mint mondta,

a kiállítás nem csupán az alkotásokra irányítja rá a figyelmet, hanem azt a sztereotípiát is megdönti, hogy a hivatalokban dolgozó emberek unalmasak. Kollégáink között vannak kiváló sportolók, zenészek, énekesek, festők, és egyéb alkotók, akik olyan tevékenységet végeznek a munkájuk mellett, amellyel kiteljesítik az életüket és másoknak is örömöt szereznek ezzel.

A kiállítás július 18-ig látogatható munkaidőben a kormányhivatal Kaposvár, Nagy Imre tér 1. szám alatti épületében.

 
AktuálisKaposvárKormányhivatalKormányhivatal GalériaCseh Magdolna